Wandel mee voor Eva Demaya op 18 maart

Wandelaars kunnen weer uitkijken naar de Eva Demaya Wandeltocht, die op zaterdag 18 maart 2023 voor de 16demaal wordt georganiseerd.

De verschillende afstanden van de Eva Demaya wandeltocht ( 6, 12, 18 of 24 km) gaan langs leuke plekjes dwars door het Westland en zijn goed bewegwijzerd. Alle routes zijn ook geschikt beoefenaars van Nordic Walking.

Voor deelname is geen voorinschrijving of reservering nodig, inschrijven is uitsluitend mogelijk op de dag van de wandeling, op de startlocatie bij Kwekerij Fachjan, Harteveldlaan 6, 2675 LE, Honselersdijk (op loopafstand van een bushalte van lijn 30).
De start is tussen 9.00 en 13.00 uur, inschrijven voor de 24 km kan tot 12.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 voor volwassenen en € 3,– voor kinderen t/m 12 jaar. Alle baten van de wandeltocht komen ten goede aan de activiteiten van het Eva Demaya Centrum in Malawi.
 
 
 
 
 
 
De startlocatie van de wandeltocht is als vanouds in de prachtige tropische plantenkas van Fachjan. Er is een gezellig terras ingericht tussen de palmbomen, waar u vóór en na uw wandeling even heerlijk kan bijpraten en bijkomen onder het genot van een drankje.
Op de wandelroutes zijn ook enkele koffie- of theestops ingericht, de organisatie wil nog niet verklappen waar die zijn.

De Eva Demaya Wandeltocht heeft veel vaste deelnemers, maar de organisatie hoopt ook vele nieuwe lopers te mogen begroeten. Al jaren is het een mooi streven van de organisatie om met alle wandelaars tezamen de afstand van 7.505 km te wandelen, de afstand van Kwintsheul, waar de stichting Eva Demaya is gevestigd naar Rumphi-West, waar het Eva Demaya Centrum in Malawi staat. Het zou prachtig zijn als die afstand bij de 16e editie ook echt wordt gehaald. Dus kies dit jaar eens voor een langere afstand, of neem meer wandelvrienden mee!

Deze informatie over de wandeltocht is ook te vinden op de site van wandel.nl (https://www.wandel.nl/evenementen/evademayawandeltocht/ .
Nadere informatie over het Eva Demaya Centrum is te vinden op www.evademaya.nl.

Fachjan kan ook bezocht worden tijdens ‘Kom in de Kas’ op 1 en 2 april 2023. Zie https://www.komindekas.nl/locaties/westland/.