Ontmoetingshal bijna klaar

De ontmoetingshal krijgt een keurige entree
De ontmoetingshal krijgt een keurige entree
In het Eva Demaya centrum is een ontmoetingshal in aanbouw. Het gaat goed met de bouw, de ramen zijn erin gezet en het omliggende plaatsje is ook bijna klaar. De hal en de opslagruimte moeten nu alleen nog worden voorzien van een beetje verf en dan is het af.

De hal is een ontmoetingsruimte die voor verschillende doeleinde gebruikt zal worden. Het is een zeer geschikte plek voor ontmoetingen met grotere groepen en ook voor vergaderingen is het een prettige ruimte. Ook zal er in deze ruimte les gegeven worden.

De hal wordt een nieuw middelpunt van het Eva Demaya centrum
De hal wordt een nieuw middelpunt van het Eva Demaya centrum
Verder worden er op het centrum nogal eens delegaties, bijvoorbeeld van het ministerie van volksgezondheid, ontvangen. Deze nieuwe ontmoetingsruimte is hier perfect voor. De bedoeling is om ook een aantal parkeerplaatsen aan te leggen grenzend aan de ontmoetingshal en bezoekers hier dan naar te verwijzen. In de hal zelf wordt documentatie opgehangen van alle projecten die het Eva Demaya centrum uitvoert.

Hierdoor worden de bezoekers van het centrum in korte tijd op de hoogte gesteld van al het werk dat het centrum verricht. De hal vormt dan ook het middelpunt van het Eva Demaya centrum.