Wandel met elkaar 7505 kilometer – van Kwintsheul naar Rumphi

wandeltocht 2015De Eva Demaya wandeltocht wordt dit jaar alweer voor de 8ste maal georganiseerd. De wandeltocht is steeds een groot succes en ook dit jaar wordt er weer reikhalzend naar uitgekeken.

In 2014 waren er 456 deelnemers, die bij elkaar geteld ruim 6840 km hebben gewandeld. Dit jaar streeft de organisatie naar een totale wandelafstand van 7505 kilometer, zodat de wandelaars gezamenlijk de afstand lopen van Kwintsheul (waar de stichting Eva Demaya is gevestigd) naar de Rumphi, waar het Eva Demaya centrum in Malawi zich bevindt.

Om het aantrekkelijk te maken voor de wandelaars zijn er zoals gewoonlijk weer mooie routes uitgezet en zijn er onderweg verschillende plaatsen waar koffie, thee en frisdrank is te verkrijgen. Bij een van de tussenstops is tevens een agrarisch bedrijf te bezichtigen. De tropische plantenkas van Fachjan in Honselersdijk biedt zoals vanouds een heerlijk terras tussen de planten, waar u kunt genieten van de prachtige tropische sfeer, vooraf aan de aan start van uw wandeltocht, of na de finish, om even heerlijk bij te komen

Het organiserende team verwelkomt u graag op zaterdag 21maart 2015 aan de Harteveldlaan in Kwintsheul.
Tot ziens!