Wandel op 16 maart 2019 mee voor Eva Demaya

Het voorjaar nadert en daarmee ook de Eva Demaya wandeltocht door het Westland, die dit jaar voor de 12de maal wordt georganiseerd. Iedereen kan meewandelen, er is een geschikte afstand voor iedereen, dus trek de wandelschoenen aan en doe mee!

Inschrijven voor de wandeling is uitsluitend mogelijk op de dag van de wandeling, op de startlocatie bij Fachjan, Harteveldlaan 6, 2675 LE, Honselersdijk, op loopafstand van een bushalte van lijn 30.

Starten voor de 6, 12 en 18 km kan tussen 9:00 uur en 13.00 uur, de inschrijving voor de 24 km sluit om 12.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per persoon voor volwassenen en € 3,– voor kinderen t/m 12 jaar. Alle baten van de wandeltocht komen ten goede aan de activiteiten van het Eva Demaya Centrum in Malawi.

Het vertrekpunt voor de wandeltocht is de fraaie tropische plantenkas van Fachjan in Honselersdijk. Hier treft u zoals vanouds een heerlijk terras tussen de planten, waar u voor de start en na het beëindigen van uw wandeling even heerlijk kan bijpraten en bijkomen onder het genot van een hapje en een drankje, in tropische sfeer.

De Eva Demaya wandeltocht heeft veel vaste deelnemers, maar de organisatie hoopt ook vele nieuwe deelnemers te kunnen begroeten. Zoals ieder jaar zijn er voor de wandelaars aantrekkelijke en mooie routes uitgezet, goed bewegwijzerd en langs de mooiste plekjes in het Westland. Onderweg is op verschillende plaatsen koffie en thee te verkrijgen.

Vorig jaar werd de wandeltocht geplaagd door winters weer, maar ondanks kou en gure wind hebben ruim 250 lopers genoten van de wandeltocht.
De organisatie hoopt dit jaar op mooi wandelweer, zodat met méér deelnemers een nieuwe poging gedaan kan worden om met alle lopers tezamen de afstand van 7.505 km te wandelen, de afstand van Kwintsheul – waar de stichting Eva Demaya is gevestigd – naar Rumphi-West , waar het Eva Demaya Centrum in Malawi staat.

Het organiserende team verwelkomt u graag op zaterdag 16 maart 2019 aan de Harteveldlaan 6 in Honselersdijk.
Tot ziens!