Wandel mee voor Eva Demaya op zaterdag 17 maart

Op zaterdag 17 maart is het weer zo ver: de Eva Demaya wandeltocht gaat van start!
Er kan gewandeld worden op verschillende afstanden door het Westland. In de afgelopen jaren hebben veel deelnemers reeds ervaren hoe de organisatoren er altijd weer in slagen afwisselde, geheel bewegwijzerde routes uit te zetten. Elke route heeft een of meer mogelijkheden om even rust te houden en een kop koffie, thee of frisdrank te nuttigen. Soms zijn er verrassende locaties te bezoeken, zo was vorig jaar de Druiventuin aan de Hollewatering te bezoeken.
 

Start en finish van de wandeltocht zijn te vinden in de tropische plantenkas van Fachjan in Honselersdijk. Op het heerlijke terras tussen de exotische bomen, kan voor de start en na het beëindigen van de wandeling onder het genot van een hapje en een drankje even heerlijk worden bijgekomen en worden bijgepraat met de bekenden die u hier vast weer treft.
 
Inschrijven is uitsluitend mogelijk op de dag van de wandeling, op de startlocatie bij Fachjan, Harteveldlaan 6, 2675 LE Honselersdijk. De startlocatie is op loopafstand van een halte van buslijn 30.
 
Er zijn routes beschikbaar over 6, 12, 18 en 24 kilometer. Alle routes zijn geschikt voor wandelaars en beoefenaars van Nordic Walking.
Er kan gestart worden tussen 9.00 en 13:00 uur, inschrijven voor de 24 km kan tot 12.00 uur.
Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per persoon voor volwassenen en € 3,– voor kinderen t/m 12 jaar.
Alle baten van deze wandeltocht komen ten goede aan de activiteiten van het Eva Demaya Centrum in Malawi.
 
De organisatie streeft ernaar om met alle wandelaars tezamen de totale afstand van 7.505 km te wandelen, de afstand van Kwintsheul, waar de stichting Eva Demaya is gevestigd naar Rumphi-West, waar het Eva Demaya Centrum in Malawi staat. De afgelopen twee jaar kwamen alle wandelaars samen al een eind in de goede richting met 5484 km (2016) en 5940 km (2017).
 
Deze wandeltocht is aangesloten bij de KNBLO en is terug te vinden in de wandelagenda.
 
Het organiserende team verwelkomt u graag op zaterdag 17 maart in Honselersdijk!