Wandel mee voor Eva Demaya op 21 maart 2020

Hij komt er weer aan: de Eva Demaya wandeltocht door het Westland! Op 21 maart, de eerste lentedag, wordt deze wandeldag voor de 13de maal georganiseerd.
Iedereen kan meewandelen, er is een geschikte afstand voor iedereen, dus trek de wandelschoenen aan en doe mee!

Inschrijven voor de wandeling is uitsluitend mogelijk op de dag van de wandeling, op de startlocatie bij Fachjan, Harteveldlaan 6, 2675 LE, Honselersdijk (op loopafstand van een bushalte van lijn 30).
Starten voor de 6, 12 en 18 km kan tussen 9:00 uur en 13.00 uur, de inschrijving voor de 24 km sluit om 12.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per persoon voor volwassenen en € 3,– voor kinderen t/m 12 jaar. Alle baten van de wandeltocht komen ten goede aan de activiteiten van het Eva Demaya Centrum in Malawi.

In de plantenkas van Fachjan in Honselersdijk treft u zoals vanouds een heerlijk terras tussen de planten, waar u voor de start en na het beëindigen van uw wandeling even heerlijk kan bijpraten en bijkomen onder het genot van een hapje en een drankje, in tropische sfeer onder de palmbomen.


De Eva Demaya wandeltocht heeft veel vaste deelnemers, maar de organisatie hoopt ook vele nieuwe deelnemers te kunnen begroeten. Zoals ieder jaar zijn er voor de wandelaars aantrekkelijke en mooie routes uitgezet, goed bewegwijzerd en langs de mooiste plekjes in het Westland. Onderweg is op verschillende plaatsen koffie en thee te verkrijgen.

Na enkele jaren waarin de wandelaars zich goed hebben ingepakt, wegens winters weer of harde wind, hoopt de organisatie dit jaar op een voorjaarszonnetje en bloeiende narcissen.
Uiteraard hoopt de organisatie op méér deelnemers, zodat met alle lopers tezamen de afstand van 7.505 km wordt gewandeld, de afstand van Kwintsheul – waar de stichting Eva Demaya is gevestigd – naar Rumphi-West , waar het Eva Demaya Centrum in Malawi staat.
Het organiserende team verwelkomt u graag op zaterdag 22 maart 2019 aan de Harteveldlaan 6 in Honselersdijk.
Tot ziens!
 
PS. Gegevens van de wandeltocht staan ook op wandel.nl.