Ontmoeting Jacqueline

cheques voor jacquelineVoor een volledig gevulde Lessenaar in Kwintsheul, heeft Jacqueline op 16 mei bijzonder boeiend verteld over haar werk op het Centrum in Malawi. Alle projecten passeerden de revue, van de gezondheidszorg, kraamzorg, aids-preventie tot de opleidingen voor weeskinderen, de nieuwe schooltjes, bruggen in het veld en het enthousiasme voor de sportcompetitie. Ook vertelde Jacqueline over haar werk in het parlement en hoe dat werk prachtig aansluit bij het werk dat ze met het hele team al zo lang voor de gemeenschap van Rumphi West doet.
Na de presentaties werden aan Jacqueline symbolisch een aantal cheques uitgedeeld van opbrengsten van diverse acties en inzamelingen die door de stichting en de vrijwilligers in het Westland het laatste jaar zijn gehouden, zoals van de wandeltocht, het schuurfeest, sport en spel, de kringloopwinkels enzovoort.
De middag was uitstekend verzorgd door de leden van activiteitencommissie, die de aanwezigen voorzagen van koffie en thee en allerlei lekkere hapjes.